Client testimonials

Our StoryShop

delima emas

What They Say About Our Products

Memang sedap. Tiada lemak. Ayah dah beli 2 kali. Ayah suka dah.

Suka ayam delimas sedap x berbau dan tahan lama.

Butter chicken. Daripada ayam organik.

Terbaik ayam ni. Wife saya kata bersih sangat dan tak perlu cuci banyak kali.

Of course terbaik sebab bersih dan terjamin halal dan organik.

Ayam dah masak 3/4 hari tapi rasa macam baru masak semalam.

Memang tercari-cari ayam organik. Jumpa juga yang penting produk muslim.

Ayam bersih dan tak berbau. Tak ada bau langsung sampai ke tulang boleh ratah.

Bebas antibiotik! Siap potong! Siap bersih!

Memang bagus ayam ni. Besih. Anak-anak pun suka.

Ya betul sedap.

Senang keluar dari freezer, tunggu lembut dan terus masak. Dah siap cuci.

Selagi mampu. Kita makan ayam organik.

Alhamdulillah ada rezeki beli lagi.

MasyaAllah, buka je paket ayam tu, langsung tak ada bau hanyir. Bersih!

Air basuh ayam pun bersih tak ada lemak ayam. Kulit ayam masih lagi di ayam macam baru sembelih.

Sup ayam sihat. Alhamdulillah. InshaAllah will repeat soon.

Tak pernah mengecewakan. Masak sekejap saja. Memang sedap. Rasa macam ayam kampung kan manis dan pejal.